Pizza-Matic automaat

Werking Automaat

De Pizza-Matic is een volautomatische pizza-automaat. Deze  bestaat uit zowel een koel gedeelte achteraan en een  oven uit vooraan. De pizza wordt op een temperatuur van 3°C bewaard, zodat een optimale kwaliteit van het product gegarandeerd wordt.


Warmt u de pizza liever later op? Dan kan u rechtstreeks een pizza uit het koelgedeelte kiezen die binnen de 30 seconden wordt afgeleverd. 

 

Meteen van een warme pizza genieten? Dan geeft u de gewenste pizzakeuze aan de automaat door en wordt de pizza via een transportband van de koude naar de warme kamer getransporteerd. In de warme kamer gaat de pizza amper 3 minuten in de oven en daarna geniet u van een heerlijke warme pizza met bijgeleverd mes.


 


Pizza-Matic Pizzadozen

Het verhaal achter de ontworpen pizzadoos: 


Back to my roots: pizza stond toen ik jonger was meer dan geregeld op het menu, vooral tijdens het werken aan street art opdrachten ( makkelijk te verorberen en geen bestek bij nodig).

Daarom flakkerde de nostalgie terug op tijdens het creëren van deze opdracht.
Mijn stappen in de kunst waren vooral cartoon/graffiti gericht en tot op heden gebruik ik nog altijd mijn good-old mixed media in mijn realistisch werk, vooral op canvas (acryl, spuitbussen, stiften, sjablonen enz…)

De pizzadozen leken me eerder een compromisloos en speelse opdracht waar ik me niet aan een bepaalde stijl of regels moest houden. Perfect om digitaal mee te gaan experimenteren.

Je kan precies er mijn parcours doorheen de tijd in terugvinden.
Het werden 4 dozen met 4 verschillende stijlen: van cartoon over naar collage, graffiti en realisme.

Ik vond het sowieso een goed idee van Pizza-Matic om de witte pizzadozen te pimpen en wie weet hangen ze her en der wel ergens aaneen muur.


                                                                                                            Steven Gesman Vervaecke